Ferie og sygdom

Syge børn modtages ikke i Smilehullet. Når jeres barn ikke er raskt, har det brug for jeres omsorg og for at være hjemme, hvor det er mest trygt og hvor det ikke smitter de andre børn. Barnet skal have en feberfri dag inden opstart. Har dit barn øjenbetændelse, må det komme i pasning, når det er i behandling.

Ferie opdateres løbende på Smilehullets lukkede forældreside, hvor jeg også skriver om dagens oplevelser, lægger billeder og forskellige praktiske oplysninger op.

Under ferie og sygdom kan jeg ikke tilbyde nødpasning, men ferie varsles i god tid og min. 3 måneder før. Jeg har lukket i weekender, på helligdage og mellem jul og nytår. Jeg holder herudover 6 ugers ferie samt to omsorgsdage, og heraf er min. tre uger i sommerferien og ferien ligger oftest samtidig med skolernes ferie. Derudover vil jeg gerne have mulighed for at komme på dagkursus så jeg kan få inspiration og holde mig opdateret.

Jeg har taget et kursus i 1. hjælp målrettet pædagoger, dagplejere og andre som arbejder med små børn I 2016 og i juni 2019 været på et længere førstehjælpskursus. I september 2022 har jeg i forbindelse med livredderprøve haft 1.hjælpskursus med hjerte/lungeredning også til børn samt et målrettet til aldersgruppen igen i 2023..

I 2018 har jeg sammen med fire andre selvstændige børnepassere afholdt et forældrearrangement omkring neuropædagogik med oplægsholder. Jeg holder mig opdateret indenfor den sidste forskning ved deltagelse i foredrag Her har jeg bla været til foredrag med Susan Hart.  

Det skal du medbringe

Et sæt skiftetøj

Regntøj og gummistøvler

Jakke/termotøj (sommerhalvåret)

Flyverdragt (vinterhalvåret)

Bleer og engangsvaskeklude

Dyne/Voksipose

Jeg har krybber, som børnene kan sover i.

Sutter eller sovedyr

Cykelhjelm

evn. Specialkost

Kost og forsikring

I Smilehullet tilbydes børnene en sund og varieret kost og en del af maden er økologisk. Der vil typisk være rugbrødsmadder, som er lette at have med og giver mulighed for spontane udflugter. Ind i mellem er der også varm mad.

Jeg er opmærksom på de yngste børns behov og der er fuld forplejning (undtagen specialkost) med i tilbuddet. Der serveres bl.a. frugt, grønt, hjemmebagte boller, rugbrødsmadder, en lun ret, grød og almindelig mælk. I sommerhalvåret nyder børnene i Smilehullet også godt af de mange bær og frugter i haven både friske og i hjemmelavet frugtgrød. 

I skal selv tegne en ulykkesforsikring på jeres barn, hvis I ikke allerede har gjort det, og sørge for pasning på mine lukkedage.

Del siden