Anbefalinger fra tidligere familier

Juli 2023:


Vores søn har haft en skøn tid i smilehullet i de ca 2 år han gik der. Vi har været meget trygge og glade for at aflevere ham til Marie-Louise, som påtog sig opgave med høj grad af omsorg, nærvær og faglighed. I smilehullet er der fokus på relationer, både til Marie-Louise og børnene imellem med gode stunder til følge. Der er gode rutiner og forudsigelighed samt fokus på udvikling i barnets tempo og på selvhjulpethed. Det har været rart at kunne dele en fælles forståelse for vores søn og opleve at han i smilehullet blev set og rummet for den han er. Samtidigt kom han hjem med mange gode oplevelser af små genkendelige ture, hvor de så glædesstrålende på det omkring dem ;”bær, blomster, traktorer, geder, grise, vandpytter, bænkebider osv”. Det har været en fornøjelse at kunne følge med i hverdagen i smilehullet og altid vide hvad dagen indebar.

Vigtigheden af den tid og taknemmeligheden er svær at sætte ord, men den er meget værdsat.

Hermed vores bedste anbefalinger

Kærlig Hilsen
Kåre og Birgitte


:Marts 2023::


Med tårer i øjnene fik vi sagt farvel til Marie-Louise (ML) her i sidste uge efter hun i knap halvandet år har passet vores dreng Simon. Som dagplejemor er ML personlig, professionel, sympatisk, empatisk og kærlig. Vi var meget heldige at få en plads til vores dreng og vi vil klart give ML vores anbefaling.


Vores søn har blandt andet haft nogle sproglige udfordringer og det har vi hele tiden haft en god og ærlig dialog omkring og vi har følt at ML har taget sin opgave som dagplejemor meget seriøs - også som her hvor der har været en udfordring.


Tak fordi du er som du er

- kærlig hilsen Simons mor og farJanuar 2023:


Anbefaling af Smilehullet v. Marie-Louise Dalager Jørgensen

Smilehullet var for vores dreng en tryg børnebase med Marie-Louise som nærværende og tryghedsskabende omsorgsperson. Han var altid glad ved afleveringer og snakkede om Marie-Louise og Smilehullet som en vigtig og meget positiv del af sin hverdag.

Marie-Louise skabte gode rutiner og genkendelig hverdag med masser af knus og smil. Der var varierende musikalsk, motorisk og social aktivitet. Der var fokus på det enkelte barns udvikling, men samtidig også godt øje for børnenes samspil med hinanden. Det er tydeligt, hvordan kærlige relationer og godt kammeratskab blev dannet mellem børnene, og hvordan robusthed til børnehavestart blev grundlagt.


De varmeste anbefalinger fra

Simon og Caroline Jørgensen


November 2021


Smilehullet er et fantastisk sted at aflevere sit barn. 
Vi har haft begge vores piger i pasningsordningen og er derfor kommet hos Marie-Louise og familie gennem mange år.

Marie-Louise er hjertevarm og omsorgsfuld og møder de små børn med stor forståelse og nysgerrighed.
Marie-Louise er god til at se hver enkelt barn, dets udfordringer og udvikling. Hun er god til at skabe læringsrige, rolige, sansende og forskellige dage for børnene, altid med en tryg struktur, som børnene trives i.

Selvstændighed er noget Marie-Louise har lagt stor vægt på og dette kan tydeligt mærkes på vores børn. De har vokset af at få lov til at gøre tingene selv.
Marie-Louise møder børnene med stor tålmodighed og er god til at spejle børnene med et roligt nervesystem. Her finder børnene ro til at udvikle og udfolde hvem de er.
Vi har altid oplevet at hun både har fokus på den enkelte og på sammenholdet i gruppen. 
Hun har også et godt sammenhold med to andre pasningsordninger i byen. Her har vores børn fundet tryghed i en lidt større gruppe og de har haft nogle flere venner, de kunne følges med, ind i børnehave livet.

Vi kan kun give Smilehullet og Marie-Louise de varmeste anbefalinger. Hvis vi skulle have flere børn, skulle de også gå i Smilehullet. Vi har været glade for den trygge start på livet i pasningsordning/ institution, som Marie-Louise har givet vores børn.

Hilsen en Mor og far til to piger, som fortsat bliver meget glade hver gang de møder Marie-Louise. De har helt tydeligt et stærkt bånd til hende, som en vigtig omsorgsperson i deres liv.

Rune Olsen og Ditte Brahe Fredberg

Marts 2021:

Marie-Louise er fantastisk! I ordets bredeste forstand. Hun er opmærksom på børnenes udvikling, sprogligt såvel som motorisk. Bringer naturen, musikken og teateret ind i hverdagen, og understøtter på meget fin vis børnenes sociale interaktion. Men vigtigst af alt, så holder hun utrolig meget af vores børn, og de møder hver dag et varmt, reflekteret og engageret menneske, som ser deres individuelle styrker og mærker, hvordan de har det den pågældende dag. 

Vores datter, Iben, gik i Smilehullet fra hun var 1 til hun var 3 år. Iben blev en del af Marie-Louises familie, og de to udviklede et trygt og nært bånd. Hun og os forældre havde et rart og respektfuldt samarbejde. Vi har altid kunnet finde gode løsninger, og altid taget udgangspunkt i vores datters behov. Jeg er ikke i tvivl om, at Marie-Louise har spillet en aktiv rolle i vores datters udvikling, der i dag som 4,5 årig står følelsesmæssigt stærkt i sig selv og har en bred palette af sociale redskaber, som hun har stor gavn af nu og fremover. 

Vi kommer gerne igen :) 

De Bedste Hilsner,


Rasmus og Lone

 Juli 2020:

Anbefaling af ”Smilehullet” ved Marie-Louise Dalager Jørgensen

Vi har været overordentlig glade for vores tid i ”Smilehullet”.  Pelle har fra første dag været glad for at komme der, hvor han er blevet taget helt utrolig godt imod. Pelle har haft en hverdag fyldt med gode oplevelser – store såvel som små. Blandt andet bliver der læst og sunget, og de er på ture, har rejst med tog/bus og har mødtes med andre dagplejere. Dagen er struktureret, så der både er forudsigelighed og plads til gode ideer og spontane ting. Marie-Louise har dagligt åbnet sit hjem for os med sit overskud og sin ærlighed. Pelle har elsket det.   

Der er mange gode ting at sige om Marie-Louise, men det er især værd at fremhæve hendes særlige blik for det enkelte barn samtidig med, at hun er optaget af at lære børnene om de sociale spilleregler, der er børnene imellem. På den måde klæder hun dem på til at etablere og dyrke gode venskaber i fremtiden. Marie-Louise viser stor omsorg for ”sine børn” i ”Smilehullet”. Samtidig har hun et professionelt blik for den enkeltes motoriske, sproglige og sociale udvikling. Hendes store faglighed skinner således igennem i mange sammenhænge. 

Vi kan kun give hende vores allervarmeste anbefalinger.

Morten og Hanne Larsen

Marts 2020:

Signe har gået i Smilehullet i næsten to år, og vi har været rigtig glade for samarbejdet med Marie-Louise. Signe går nu i børnehave, og vi kan tydeligt se, at tiden hos Marie Louise har givet hende de allerbedste forudsætninger både sprogligt, motorisk og socialt. Smilehullet er en kærlig pasningsordning med masser af smil og kram, hvor det altid er trygt at aflevere sit barn.


Esben Würtz Sørensen og Turi Mayhoff


November 2018:

SMILEHULLET

Vi kender Smilehullet som er en tryg og hyggelig dagpleje i ideelle rammer og omgivelser. Marie-Louise har en forbilledlig omsorg for børnene og tillige en engageret interesse for det enkelte barn, der er meget værdifuld og lærerig for såvel barnet som dets forældre. Hun er heller ikke bleg for at drøfte eventuelle udfordringer som det enkelte barn kan have, og søger viden derom. Vores søn havde en dejlig tid i Smilehullet, hvor hyppige udflugter i naturen, til legestue eller på visit hos andre dagplejere var med til at give en sjov og spændende hverdag. Han har fået gode varige oplevelser og værdier med sig, som gavner ham i hans nye hverdag, både herhjemme og i børnehaven.

                                                                                                                                                                            Mikael Bebber og Annabeth Bolwig

Maj 2017:

Vi kan som forældre anbefale Smilehullet. Det er en varm og kærlig dagpleje, fyldt med hjemlig hygge, masser af musik og motorik. Det er tydeligt at Marie-Louise er tidligere lærer i forhold til fokus på børnenes udvikling sprogligt men også kropsligt. 

Der er masser af skønne lærerige og sjove udflugter i cykelvognen og på gå ben. Teater og andre spændende oplevelser er også en del af hverdagen i smilehullet. Samtidig er kommunikationen med hjemmet prioriteret i høj grad så der et god mulighed for at følge med i og op på ungernes dag og aktiviteter, blandt andet via daglige billeder og film.

Hilsen Rasmus og Mette Kabell

Juni 2016:

Jeg er så glad for at min søn har startet sit institutionsliv op hos Marie-Louise i Smilehullet. Det har været dejligt trygt og rart at vinke farvel til ham om morgenen og vide at han er et sted hvor han har det rigtigt godt og hvor han elsker at være. Desværre må min søn og jeg sige farvel til Marie-Louise og de tre dejlige børn i Smilehullet her i sommer da vi flytter til Fyn. 

Tak fordi du har åbnet dit hjem for min søn Marie-Louise.

Hilsen Karina Benzon

Del siden